15.11.2016, 15:55 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Ubesejret på hjemmebane – nu venter KBH i årets sidste ligakamp

FCM Håndbolds sidste udfordring i ligaen hedder København Håndbold på hjemmebane – en bane hunulvene har haft stor succes på denne sæson

Et tæt kampprogram lakker mod enden. Set med midtjyske briller har det været en succesfuld efterårssæson, hvor hunulvene endnu ikke har tabt en kamp på hjemmebane. Nu venter årets sidste ligakamp mod København Håndbold onsdag klokken 19.30 i IBF Arena.

Det er kun et par uger siden, at hunulvene mødte København Håndbold i Santander Cup pokalkvartfinalen. Dette opgør kørte midtjyderne sikkert i land og sejrede med ti mål, men det ændrer på ikke taktikken og indgangsvinklen til kampen for FCM-teamet.

BILLET: FCM HÅNDBOLD VS. KØBENHAVN HÅNDBOLD ONSDAG D. 16. NOVEMBER - KØB BILLET HER >> 

- Vi går ind til den her kamp, præcis som vi plejer. Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til den gode sejr sidst og stimen, vi er inde i lige nu. Men det er vigtigt, at vi kommer ind til kampen i samme mentale tilstand som gruppe, siger træner Kristian Kristensen og tilføjer:

- Hvis vi fortsætter vores fine spil og holder flow i tingene, så tror jeg på, at vi slutter godt af på hjemmebane med endnu en sejr. Her handler det især om at holde de stærke landsholdsspillere fra København fra fadet og stå stærkt i vores defensiv. I kampen mod Györ så jeg et fantastisk angrebsspil med få fejl. Det skal vi forsøge at fastholde i morgen.

Der er kampstart mellem de to mandskaber onsdag klokken 19.30 i IBF Arena, så tag din familie, ven eller nabo under armen og støt pigerne i årets sidste kamp. Du kan købe billetter HER