15.09.2016, 15:50 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Tre hunulve i landsholdstjeneste

Den danske landstræner har sendt bud efter Fie Woller, Trine Østergaard og Stine Jørgensen, når de rød-hvide skal i kamp til oktober

Mandag den 3. oktober løber 34 spillere på halgulvet til den første træning forud for Golden League-turneringen, og deriblandt er tre hunulve repræsenteret. Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har udtaget Fie Woller, Trine Østergaard og den nyudnævnte landsholdsanfører Stine Jørgensen.

De tre FCM’ere er dog ikke nye ansigter i rødt og hvidt. De er alle en del A-landsholdets bruttotrup og har tilsammen spillet mere end 170 landskampe samt scoret 377 mål.

En udvidet trup
Landstrænerteamet har indkaldt flere spillere end normalt. Det betyder, at de spillere, som ikke deltager i Golden League, i stedet deltager i to træningskampe mellem det danske og det norske udviklingslandshold.

Golden League fløjtes i gang den 6. oktober i Haderslev Idrætscenter. Her møder Danmark først de russiske tropper, inden det igen går løs mod henholdsvis Frankrig og Norge den 8. og 9. oktober. Udviklingskampene spilles den 8. og 9. oktober.