04.07.2016, 14:48 | Af: Martin Dons | Foto: FCM Håndbold

Thomsen om CL-lodtrækning: Værst tænkelige lodtrækning

Sidste års finalister er blandt modstanderne i Champions League.

Der var ikke lodtrækningsheld til FCM Håndbold, da der i dag blev trukket lod til gruppespillet i Champions League. Håndboldkvinderne fra Midtjylland var selv i tredje seedningslag, og i første og andet seedningslag kom sidste sæsons Champions League-finalelister fra Györ og Bukarest. 

I gruppe C’s fjerde seedningslag kom det fremadstormende russiske hold Rostov-Don, som har den tidligere Randers-træner Jan Leslie i spidsen, mens holdet også har den tidligere Esbjerg-spiller Lotte Grigel.

- Det var den værst tænkelige lodtrækning. Det ligner en pulje, hvor det kan være svært overhovedet at få point, siger cheftræner Helle Thomsen.

- Györ og Bukarest spillede finalen i sidste sæson, og alle tre hold er blevet forstærket til denne sæson, siger Thomsen, der også var oppe mod de to finalister i sidste sæson, hvor midtjyderne overraskede ved at tage tre point fra Györ. 

Også landsholdsspiller Stine Jørgensen hæfter sig ved en hård pulje.

- Den er godt nok hård. Puha, siger FCM-profilen Stine Jørgensen til aoh.dk.

- Selvfølgelig bliver det nogle fede kampe at spille, men jeg havde ærligt talt ønsket mig en pulje, der ikke var så svær, fortæller hun til avisen.

Sidste sæsons Champions League-vindere fra Bukarest har den tidligere FCM-spiller Line Jørgensen på holdet, mens den tidligere FCM-anfører Nycke Groot tørner ud for Györ.