21.09.2016, 08:30 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Kenneth Rosenkilde

Ovenud tilfreds cheftræner

Kristian Kristensen og FCM lykkedes med gameplanen mod Ringkøbing Håndbold.

Det blev til en kontrolleret og overbevisende sejr på 32-22 efter en føring på hele 32-19, da FC Midtjyllands håndboldpiger tirsdag aften spillede sæsonens første hjemmekamp.

Holdets nye cheftræner, Kristian Kristensen, udtrykte efterfølgende stor tilfredshed med opgørets forløb og den præstation, han så fra sit hold.

- Mentalt holder vi fokus på de rigtige tidspunkter, og vi spiller koncentreret. Vi rammer 32 mål, vi laver en del flotte krydsspil angrebsmæssigt, og i forsvaret står vi solidt. Og så får vi jo lov at udfolde kontradelen, som i mange år har været ét af varemærkerne her i hallen.

- Sejren var aldrig i fare, og jeg synes, vi kontrollerer kampen i de momenter, hvor vi skal. Det betyder, at vi kan få udnyttet bredden, hvilket var lidt af gameplanen for i dag, så jeg er ovenud tilfreds med vores første hjemmekamp i sæsonen, fortæller Kristian Kristensen og understreger kort betydningen af at få bragt alle tilgængelige spillere i kamp.

- Det kan betyde rigtig meget på den lange bane, ud over at vi selvfølgelig på den korte bane har nye spillere, vi skal have integreret.

Svær opgave forude
Lørdag rejser FC Midtjylland til Esbjerg, hvor de seneste par sæsoners helt store rivaler tager imod i Blue Water Dokken.

Denne tirsdag er det blot 14 dage siden, midtjyderne sidst mødte Team Esbjerg og vandt en overbevisende sejr i Super Cuppen. Helt så ensidigt tror Kristian Kristinsen ikke, at det bliver i weekendens ligamøde.

- Esbjerg igen-igen, smiler cheftræneren.

- Det er jo ved at få sit eget liv med de kampe mellem FC Midtjylland og Team Esbjerg. Nu er det dem, der har revanche til gode, efter vi slog dem i Super Cuppen. Jeg forventer, det bliver tættere end i den kamp, og at vi ser Esbjerg i en bedre udgave. Det er god propaganda for dansk damehåndbold, slutter Kristian Kristensen.

Opgøret i Esbjerg spilles lørdag kl. 16:10.