06.04.2017, 09:52 | Af: fcm | Foto: Getty Images

Østergaard drømmer om ny Final4-plads

FCM Håndbold har en gang før været i Final4. Nu er de kun to kampe mod Vardar fra at nå det forjættede land for anden gang. Første kamp på søndag i Ikast

FCM Håndbold jagter muligheden for for anden gang at nå i Champions Leagues Final4, når holdet på søndag tager imod storholdet Vardar hjemme i IBF Arena. Midtjyderne var med ved det første Final4 i 2014.

- Champions League er det højeste niveau, du kan spille på, og Final4 er den ultimative oplevelse. At opleve det i din karriere er stort, og at få chancen igen er bare endnu bedre. Så det er indlysende, at vi vil gøre alt for at få til at ske igen. Nu er det kun to kampe væk, siger Trine Østergaard ehfCL.com.

Hunulvene har gang på gang overrasket håndbold-Europa, og det er især hjemme i IBF Arena, at holdet har banet vejen til kvartfinalen.

Køb billetter: FCM Håndbold vs. Vardar søndag klokken 17.00

- Vi har spillet rigtig godt i løbet af sæsonen, og især i vores Champions League-kampe hjemme, siger Østergaard.

Hun er i gang med sin sidste sæson i FCM-trøjen, og hun er opsat på at slutte af med en Final4-plads.

- Det gør mig endnu mere opsat på at slutte godt af i Midtjylland - også fordi jeg har været meget glad for at være her. Selvfølgelig vil Vardar være en enorm udfordring, men vi har overvundet store udfordringer før," siger en 25-årige Trine Østergaard ehfCL.com.

Der er kampstart søndag den 9. april klokken 17.00.