21.01.2017, 20:25 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Lindén fik chancen: Giver ekstra energi

Den svenske fløjspiller var med til at hente en stor FCM-sejr over Skanderborg.

Flere midtjyske reserver byttede bænk ud med bane, da FC Midtjylland vandt lørdagens ligaopgør hjemme mod Skanderborg Håndbold med hele 34:20.

Blandt dem var Elin Lindén, der fik masser af minutter på højrefløjen, mens Trine Østergaard – som én af flere profiler – fik sig en stille dag på kontoret. Svenskeren nød at få chancen.

- Det føles godt for mig at komme ind og spille mere, end jeg plejer at gøre. Og så var det dejligt at få scoret nogle mål. Når man ikke er vant til at spille så meget, så føles det som om, at man har lidt ekstra energi at give af, når man kommer ind, fortæller fløjen.

Sammen med holdkammeraterne hentede hun den anden storsejr i træk, på trods af at alle tilgængelige spillere kom banen.

- Det er en god fornemmelse. Vi står godt i forsvaret og spiller godt angrebsspil, og vi bytter rundt på alle spillere undervejs. Alligevel lykkes vi med at holde rytmen og tempoet, og det skyldes nok, at vi har en del fokus på rotationerne, når vi træner til hverdag.

- Samtidig gør vi Skanderborg trætte. Vi løber simpelt hen fra dem, og det giver os naturligvis også bedre betingelser til at spille vores spil, siger Elin Lindén.

Svenskeren blev noteret for tre scoringer i kampen.