28.02.2017, 16:40 | Af: | Foto: Getty Images

Kristensen: Vil sikre os førstepladsen

FCM Håndbold kan med en sejr over TTH Holstebro sikre sig førstepladsen i grundspillet og dermed også en plads i næste års Champions League

Det er top mod bund, når der onsdag aften fløjtes op til håndbold i Gråkjær Arena i Holstebro. For mens FCM Håndbold har lagt sig i spidsen med syv point ned til Viborg HK på andenpladsen, så kæmper TTH Holstebro i den anden ende af tabellen for at komme væk fra en af de to pladser, hvor der skal spilles nedrykningsspil.

For FCM Håndbold handler det om at komme tilbage på sporet efter nederlaget til Team Esbjerg i Champions League i weekenden.

- Vi har en opgave, der hedder, at vi skal rejse os efter vores Champions League-kamp i Esbjerg. Vi har nogle fokuspunkter i den forbindelse, og ellers angriber vi kampen, som vi plejer. Vi møder et TTH-hold, der er et ganske velspillende hold, siger cheftræner Kristian Kristensen.

Han ser det som et sundhedstegn, at nederlaget i Esbjerg gjorde ondt på truppen.

- Når man vil være et vinderhold, så skal det også gøre ondt, når man taber, og det har det gjort. Men vi er kommet styrket ud af det, og det handler om at komme tilbage mod TTH og få rejst os spilmæssigt. Det nytter ikke noget, at vi i den ene kamp dækker godt op og spiller skidt angrebsspil, og i næste kamp vender billedet. Den stabilitet skal være der på nuværende tidspunkt, og det er noget af det, vi skal kigge på, siger Kristensen.

Selv om FCM ligger stabilet på førstepladsen, så er der masser at spille for onsdag aften i Holstebro. Holdet kan nemlig med en sejr endegyldigt sikre sig førstepladsen i grundspillet og dermed også en plads i næste sæsonens Champions League.

- Der ligger den gulerod, at vi med en sejr kan sikre os førstepladsen i grundspillet, og det er vigtigt for os, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart i Holstebro onsdag aften klokken 19.00.