02.10.2016, 18:00 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

Kristensen: Vi var godt forberedt

FCM-pigerne omsatte trænerteamets taktiske oplæg og slog Odense Håndbold med 30-24

- Det var vigtigt at komme lynhurtigt tilbage på sporet, og det gjorde vi.

Cheftræneren var klar i mæglet oven på sit holds meget overbevisende sejr over Jan Pytlicks fynske mandskab. Fortællingen om kampen retfærdiggøres på ingen måde af slutcifrene; kontrollen og føringerne undervejs var langt større.

De 60 minutters håndbold i IBF Arena satte en tyk streg under, at onsdagens offday i Viborg var en enkeltstående svipser.

- Jeg hæfter mig ved, at vi kører Odense over i de perioder, hvor vi skal, og at vi ender ud med en ganske solid sejr på seks mål, siger Kristian Kristensen.

Og så er nederlaget i Viborg ellers pakket væk. Tilbage står billedet af en kollektiv toppræstation i søndagens hjemmekamp, hvor forberedelserne blev udført i praksis.

- Jeg synes, pigerne var godt forberedt. De var gode til at omsætte det taktiske oplæg i spillet på banen, og disciplinen var god. Der var også nogle individer, der blomstrede op i dag og trådte i karakter efter at have haft udfald i den seneste kamp, lyder det fra cheftræneren.

En føring på elleve mål gav anledning til at få bragt hele den udtagne trup i spil. Slutfasen blev båret af spillere, der oftest står som nummer to i køen til deres respektive position på banen. At det kostede en håndfuld mål af sejrens størrelse betyder intet – sammenholdt med den potentielle gevinst på længere sigt.

- Jeg tror, det handler rigtig meget om at få noget selvtillid ind i de folk, som normalt ikke står først i køen til spilletid. Der kom måske lidt mange ind på samme tid, men det var både fint og vigtigt, at vi fik brugt bredden i holdet i dag. Det betyder rigtig meget, både nu og potentielt på den lange bange, slutter Kristian Kristensen.