08.04.2017, 12:30 | Af: Martin Dons | Foto: Getty Images

Kristensen: Vi kan godt lide colaer

FCM Håndbold har tidligere i sæsonen leveret opsigtsvækkende resultater på hjemmebane. Søndag jagter holdet et nyt, stort resultat i Champions League-kvartfinalen mod Vardar

Spillerne i FCM Håndbold løber rundt med en fælles drøm. At spille sig i Champions Leagues Final4 for anden gang i historien. Skal den drøm blive til virkelig, kræver det en samlet sejr over det makedonske storhold Vardar i Champions Leagues kvartfinale.

- Det er en stor mundfuld, men det er også en udfordring, vi ser frem til med stor spænding. Vi kan godt lide udfordringer, siger cheftræner Kristian Kristensen.

- Vi gør, som vi altid har gjort. Vi fokuserer og indstiller os på modstanderen med udgangspunkt i vores egne styrker. Vi skal stå klippefast i forsvaret, og så skal vi have sat tempo i vores kontrafase, siger cheftræneren.

- Vi skal ramme det niveau, vi har ramt på hjemmebane mod CSM Bucuresti, RK Krim og Rostov-Don. Vardar er et af verdens bedste hold anført af Andrea Penezic.

Selv om Vardar er blandt favoritterne til at tage Champions League-titlen, så har Kristian Kristensen troen på, at hans mandskab kan byde makedonerne op til dans Champions Leauge-kvartfinalen.

Køb billetter: FCM Håndbold vs. Vardar søndag klokken 17.00

- Jeg har stor tillid til pigerne. Vi skal præstere over det maksimale, og jeg tror på, at vores stærke gruppe kan slå individualisterne.

Cheftræneren vil ikke spekulere i, hvor mange plusmål midtjyderne skal have med til Makedonien, men han tror på en sejr søndag eftermiddag i IBF Arena i Ikast.

- En sejr vil være et rigtigt fint udgangspunkt. Det er klart, at størrelsen kan man drømme om, men der er ingen tvivl om, at vi skal have en lidt større sejr med derned. Men vi koncentrerer os om præstationen, og så tror vi på, at den kan løfte resultatet op på et niveau, der gør det spændende at tage derned, siger Kristian Kristensen.

Han håber, at en Champions League-kvartfinale mellem nogle af verdens bedste håndboldspillere kan få folk af huse.

- Det er nogle af verdens bedste spillere, der kommer, så vi tror og håber på mange tilskuere på lægterne, der kan være med til at lægge et godt tryg, som kan være med til at give os den sidste medvind i en svær kamp, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart i IBF Arena søndag klokken 17.00.