15.09.2016, 09:41 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Vi er mentalt ovenpå

Træner Kristian Kristensen ser et mentalt overskud i truppen inden aftenens udekamp mod Nykøbing Falster

Kristian Kristensen og hunulvene har indtil videre været i ilden to gange denne sæson. Først i Super Cuppen hvor de blæste Team Esbjerg omkuld med en komfortabel 29-21 sejr. Dette nummer gentog de i søndagens pokalkamp mod Ajax København, som endte 30-20 i midtjysk favør.

- I de første to kampe så jeg en fokuseret indsats hos pigerne, som spillede med stor koncentration. Dermed ser den mentale tilstand på holdet rigtig fint ud, og det er selvfølgelig en god start forud for kampen mod Nykøbing.

- Jeg så mange positive kvaliteter i angrebsspillet i de to forgangne kampe, hvor vi scorede henholdsvis 29 og 30 mål. Der skal vi også forsøge at ligge målmæssigt i den hjemlige liga, så det vil vi bestræbe os på i kampen mod Nykøbing, siger Kristian Kristensen.

Vi møder et tophold
På Nykøbing Falsters holdkort har de tilføjet flere nye navne, blandt andre svenske Nathalie Hagman og stregspilleren Sarah Iversen. Kristian Kristensen vurderer, at hunulvene møder et tophold, som er stærk på hjemmebane.

- Nykøbing laver mange mål og spiller frisk fremad i banen. De er gode i deres tempospil, anført af Kristina Kristiansen, men holdet er mere end bare hende. De har fået nogle markante forstærkninger og har en stærk trup, så på den måde bliver det en nøglekamp, siger FCM-træneren. 

Sidst de to hold mødte hinanden, var der spænding til de sidste. Efter spilletidens ophør kunne de gule udligne på et straffekast, men Sabine Englert stod i vejen for Kristina ”Mulle” Kristiansens forsøg, hvorfor hunulvene hev en kneben 26-25 sejr hjem.

Ny sæson, nye spillere
En ny sæson betyder ofte nye spiller, og i det midtjyske tæller det fem af slagsen; Eliza Buceschi, Rut Jónsdóttir og de tre svenskere Elin Lindén, Linn Blohm og Martina Thörn. FCM-træneren glæder sig til at se deres udvikling i klubben.

- Vi er stadig tidligt på sæsonen, så de nye spillere mangler lidt implementeringstid, men det skal nok komme, og jeg er meget fortrøstningsfuld, siger Kristian Kristensen.

Kampen mellem FCM Håndbold og Nykøbing Falster Håndbold fløjtes i gang i aften kl. 20.00 i Scandlines Arena.