19.09.2016, 13:25 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Vi er favoritter mod Ringkøbing

FCM-træneren glæder sig til den første hjemmekamp og forventer, at opgøret mod Ringkøbing bliver på hunulvenes præmisser

Tirsdag aften fløjtes FCM’s andet opgør i Primo Tours Ligaen i gang. Her gælder det Ringkøbing Håndbold, og FCM-træner Kristian Kristensen glæder sig til kampen, som er den første af slagsen på eget halvgulv.

- Kampen mod Ringkøbing er vores første på hjemmebane, så det ser jeg meget frem til. Det er altid dejligt at spille hjemme foran eget publikum. Det skal være vores hule og base gennem hele sæsonen.

- Vi er favoritter, så jeg forventer en FCM-sejr. Derudover har vi nogle specifikke områder i spillet, som vi skal ind og udvikle på. Her gælder det særligt vores aftaler i angrebsspillet samt implementering af nye spillere, siger Kristian Kristensen.

Skal leve op til favoritrollen

Ringkøbing Håndbold har indtil nu været i ilden to gange. Først mod Nykøbing Falster i pokalen, hvor de måtte se sig slået med ti mål og sidenhen i den første ligakamp mod København Håndbold, som de lyserøde tabte 20-33.

- Ringkøbing er et ungt hold, der spiller friskt til, særligt fremad i banen. Jeg har set deres første kampe, hvor de er rendt ind i to store nederlag, så jeg forventer, at de kommer som et såret dyr, der skal forsøge at rejse sig.

- Det skal vi ikke undervurdere, for vi skal stadig lykkedes med de kampe, hvor vi er favoritter. Derfor vil skal vi ind og styre opgøret, så det bliver på vores præmisser. Vi er kommet godt fra start med tre vundne opgør, så den stime skal vi fortsætte mod Ringkøbing, siger Kristian Kristensen.

FCM HÅNDBOLD VS. RINGKØBING HÅNDBOLD DEN 20. SEPTEMBER KL. 18.30 – KØB BILLETTER HER