24.03.2017, 14:01 | Af: Leo | Foto: Getty Images

Kristensen: Spillet skal fintunes

- Vi skal skrue op for tempoet i alle spillets facetter, siger cheftræner Kristian Kristensen forud for morgendagens hjemmekamp mod Randers HK

Efter en landsholdspause står den atter på håndbold i den hjemlige liga, hvor Randers HK kommer på besøg lørdag eftermiddag.

Og det er et midtjysk hold, der gælder sig til at komme i gang igen, hvor holdet går ind i en afgørende fase.

- Vi fik sluttet rigtig godt af med en udebanesejr i Krim inden landskampspausen. Nu er vi så inde i den fase, der hedder klargøring og fintuning op mod nogle spændende kampe, der ligger foran os, siger cheftræner Kristian Kristensen med henvisning til kvartfinalekampene i Champions League og semifinalekampene i Primo Tours Ligaen.

- Vi skal have finpudset spillet. Det er det, vi bruger krudt på lige nu. Men vi går som altid ud for at vinde kampen mod Randers, slår cheftræneren fast.

- Vi skal til at skrue op for tempoet i alle spillets facetter. Det kan være fra individuelle forsvarsaktioner til kollektive og taktiske elementer, der skal sidde i skabet. Det skal de gøre under maksimalt pres, for det kommer vi under. Det gør vi også mod Randers, så det er en kærkommen mulighed til at øve de små.

Der er kampstart mod Randers HK i IBF Arena i morgen lørdag klokken 16.10. Køb billet HER.