21.04.2017, 11:52 | Af: fcm | Foto: Getty Images

Kristensen: Skal tage Champions League-gear med mod KBH

FCM Håndbold åbner slutspillet på hjemmebane med en semifinalekamp mod København Håndbold på mandag

Efter en lang pause i den hjemlige turnering skal hunulvene igen i kamp. Det sker på hjemmebane i den første DM-semifinale, som er mod København Håndbold.

- Vi glæder os til at komme i gang med slutspillet. Det er det, vi har trænet frem mod. Det er de sjoveste kampe på hele sæsonen, siger cheftræner Kristian Kristensen.

- Vi har mest fokus på os selv, men vi laver selvfølgelig også en grundig analyse af modstanderen. Vi har mødt dem tre gang i indeværende sæson, så kendskabsgraden er høj for begge parter. Men vi har fokus på at ramme vores eget niveau, siger Kristian Kristensen.

FCM Håndbold lukkede grundspillet med en udesejr over netop København Håndbold på 27-25 tilbage i slutingen i marts. Siden har hunulvene så spillet to Champions League-kvartfinaler mod Vardar og senest en pokalkamp.

- Kan vi tage noget af intensiteten fra Champions League-kampene mod Vardar med til kampen mod Købehavn, vil det være en fordel for os. Vi skal forsøge at fortsatte i det gear, siger Kristian Kristensen.

Tidligere har DM-semifinalekampene været spillet over to kampe, som man kender det fra de europæiske turneringer, men i år spilles semifinalerne bedst af tre kampe.

- Det er altid en fordel at have to hjemmekampe, hvis semifinalen går i tre kampe. Det er den fordel, man har, når man har gjort det godt i grundspillet. Det har vi gjort os fortjent til, siger Kristian Kristensen.

Opgøret i IBF Arena har kampstart på mandag klokken 20.30. Du kan købe billet her. Der er returkamp i København lørdag den 29. april.