15.10.2016, 21:55 | Af: Hovski-snovskisen | Foto: Getty Images

Kristensen: Kunne ikke modstå trykket

FCM vidste på forhånd, de skulle toppræstere, hvis de skulle have noget med mod Györ.

FCM Håndbold fik ikke point i sæsonens første Champions League-dyst. På udebane i Ungarn mod de tidligere Champions League-vindere Györ var modstanden for hård.

- Det blev hektisk. Det tryk, vi blev sat under, kunne vi ikke modstå. Vi prøvede og fik en kort opblomstring i anden halvleg, men vi skal være der fra start i sådan en kamp, og det var vi ikke i dag, siger cheftræner Kristian Kristensen, der dog tilføjer:

- Det kommer vi til som hold og som gruppe, når relationerne sidder der endnu bedre.

På forhånd vidste FCM-lejren, at de skulle spille op til deres bedste og mere til, hvis man skulle lykkes med et resultat foran 5000 medlevende fans i Ungarn.

- Vi vidste, at vi skulle overpræstere og spille lidt over topniveau, hvis vi skulle være med mod et af Europas bedste hold – hvis ikke det bedste, erkender Kristensen.

- Vi fik problemer med at lave mål. De har en god defensiv, og den blev vi udfordret af. Samtidig straffede de vores fejl.

Allerede på tirsdag venter der en ny opgave, når Silkeborg-Voel er modstanderen i ligaen.

- Vi skal hurtigt videre i vores mindset. Vi må kigge på de ting, der virkede i korte sekvenser og drage læring af det, for der venter mange gode kampe forude, siger Kristian Kristensen.

Om men uge venter der en ny Champions League-kamp, når Bucuresti er modstanderen i IBF Arena.