10.02.2017, 18:42 | Af: Martin Dons | Foto: Getty Images

Kristensen: Krim er en nøglekamp

FCM og Krim ligger begge med seks point, inden lørdagens brag i IBF Arena

Det er håndbold fra øverste hylde, der lørdag eftermiddag serveres for publikummerne i IBF Arena, når FCM Håndbold tager imod RK Krim i Champions League. 

Hunulvene kom forrygende fra land i håndboldens ypperste turnering, da det blev til en storsejr over Team Esbjerg i den første kamp på hjemmebane. For en uge siden måtte holdet dog se sig besejret knebent ude mod Larvik. 

Derfor er alle sejl sat ind i jagten på fuld gevinst i den vigtige hjemmekamp. 

- Det er en nøglekamp i gruppen, som er meget lige udover Györ, der er stukket af. Så der er mulighed for både at nå en rigtig sjov kvartfinale og for et exit. Vi vil vise os frem på hjemmebane, og målet er at vinde kampen velvidende, at Krim er et godt hold, der har international erfaring, siger cheftræner Kristian Kristensen.

De slovenske gæster kan blandt andet præsentere 11 landsholdsspillere i truppen, og cheftræneren forventer da også en hård kamp lørdag eftermiddag i IBF Arena mellem nummer tre og fire i gruppen, der begge ligger med seks point.

- De har nogle dygtige individualister, så det bliver vigtigt at stå klippefast i forsvaret og pacificere dem. Og så skal vi se, om vi kan få gang i vores kontrafase og hente mål der. Vi skal gerne hente ti-tolv mål i den fase, siger Kristensen, der har en god tro på sit hold inden lørdagens håndboldlækkerbisken.

- Jeg er meget positiv. Der er god stemning og energi på holdet. Sabina Jakobsen er med igen. Det går den rigtige vej på alle parametre, og vi nyder at træne og spille kampe, og den her kamp er på den store scene, og det er det, vil alle samme træner for.

- Vi vil vise hjemmepublikummet, at vi agter at jagte kvartfinalepladsen, og det vil formentlige kræve en sejr. Vi håber på stor opbakning og masser af tryk fra lægterne. Det er det, der kan betyde forskellen, så vi håber på et stort fremmøde i IBF Arena, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart klokken 15.30 i IBF Arena. Køb din billet HER