14.04.2017, 10:59 | Af: fcm | Foto: Getty Images

Kristensen ind CL-kvartfinale: Troen er intakt

Selv om det blev et knebent nederlag på hjemmebane mod Vardar i Champions League, så lever troen på et mirakel i den midtjyske trup

FCM Håndbold har i dag sat kursen mod Makedonien i et chartret fly. Dermed venter en tre og en halv times flytur, inden hovedet lander i den makedonske hovedstad Skopje, hvor der lørdag aften venter returkampen i Champions League-kvartfinalen.

Hunulvene tabte på hjemmebane med 26-28, og derfor holdet tvunget til at jagte sejren på den svære udebane, hvis drømmen om en plads i Final4 skal realiseres.

- Troen er intakt. Vi har lært af det første opgør. Vi har brugt en del tid i teorilokalet og på træningsbanen for at skærpe os yderligere, så vi kan matche Vardar endnu hårdere. Vi ved alle sammen, at det bliver svært, men vi har en tro på det, og det er det, der kendetegner holdet og skal kendetegne holdet. Vi har en sund tilgang til det, og vi tager selvfølgelig derned for at vinde med tre mål, siger cheftræner Kristian Kristensen.

Det var især første halvleg, der blev dyr for midtjyderne i den første kvartfinalekamp, for mod slutningen af opgøret havde FCM mulighed for at spille sig helt op på siden af det makedonske stjernemandskab, og det giver tro på, at man kan levere sensationen på en af Europas sværeste udebaner.

- Vi har fundet flere ting i vores spil fra den første kamp, som vi kan løfte. Det være sig angrebsspil som forsvarsspil. Vi skal skrue op for blusset fysisk, og intensiteten skal højere op i duellerne, og angrebsmæssigt skal vi have minimeret vores fejlmargin. Men der var også ting, vi gjorde godt, og dem har vi ligeledes haft fokus på.

- Vi skal finde flere mål på kontra. Det er vores varemærke, og det er defensiven, der i sidste ende skal bære os frem til den sensation, det vil være, hvis vi kan gøre det i Makedonien, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart i Jane Sandanski Arena lørdag klokken 17.30, og opgøret ses direkte på EHF TV via DETTE LINK, mens kampen kan ses forskudt klokken 20.30 på TV3 Sport1.