07.09.2016, 15:54 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Helstøbt holdindsats

FCM-træner Kristian Kristensen roser pigernes indsats i Super Cup-sejren over Team Esbjerg

Hunulvene kunne i går løfte Super Cup-trofæet for tredje gang efter en overbevisende sejr på 29-21 over Team Esbjerg.

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad for vores første kamp i sæsonen, som jo ikke var helt almindelig med en Super Cup-titel på spil. Jo mere der er på spil, desto sjovere er det, så det var super at starte sådan ud, siger FCM-træner Kristian Kristensen.

De to mandskaber fulgtes ellers tæt ad i starten, men efter Kristian Kristensen tog en midtjysk time out, var hunulvene ikke til at stoppe.

- I første halvleg går vi fra 6-6 til 15-9 og vinder en god periode. Vi får trukket godt fra inden pausen. Det er primært en stærkt defensiv og godt målmandspil, der trækker, men vi får også et godt afkast fremad i banen, siger Kristian Kristensen.

Rumænske Eliza Buceschi, islandske Rut Jonsdottir og de to svenskere Linn Blohm og målvogter Martina Thörn fik alle debut i aftenens Super Cup, og Kristensen var godt tilfreds med debutanternes indsats.

- Martina kommer ind for Englert og står rigtig fint. Hun tager nogle gode bold, og det er vigtigt at få kickstartet godt som ny mand på holdet. Det samme gør sig gældende for Eliza, som er sporadisk inde i nogle undertalssituationer, som vi får scoret på.

- Også Linn Blohm og Rut Jonsdottir viser gode takter. Blohm gør det godt defensivt og viser samtidig kvalitet i sit offensive spil. Jonsdottir bliver på en måde kastet for løverne i fraværet af Louise Burgaard, men det løser hun rigtig fint.

Kristian Kristensen er meget tilfreds med pigernes spil og fortæller, at sejren er et resultat af en helstøbt holdindsat. 

- Dels er det en sejr og en medalje til skabet, men samtidig hæfter jeg mig tidligt i forløbet ved nogle småsekvenser i spillet, som kan videreudvikle, siger Kristian Kristensen.