12.05.2017, 12:47 | Af: Kristina | Foto: Getty Images

Kristensen: God fornemmelse inden VHK-returkamp

Cheftræneren forventer en svær kamp i Viborg på søndag, men tager flere positive aspekter med fra det første opgør, som hunulvene vandt 30-25

Der er lagt op til en ny, tæt kamp, når der søndag bliver budt op til en ny bronzeduel mellem Viborg HK og FCM Håndbold. For selv om det var FCM, der tog første stik med en 30-25-sejr i IBF Arena, så forventer cheftræner Kristian Kristensen en svær kamp i Viborg.

- Det er en ny kamp, og det er en svær udebane, der venter. Viborg er gode hjemme og vil selvfølgelig også gerne slutte godt af, siger Kristian Kristensen, der dog holder fokus på sit eget hold op til kampen.

- Som altid har vi 100 procent fokus på vores egne ting. Vi har en god fornemmelse, efter at vi har analyseret den første kamp igennem. Jeg synes, det var os, der styrede kampen, og det giver en god fornemmelse. Kan vi minimere vores fejl, ser det fornuftigt ud. Den høje scoringssekvens gav selvtillid, siger Kristensen.

Finaleserien spilles bedst af tre kampe, men kan hunulvene vinde eller spille uafgjort i Viborg, er slaget afgjort efter to kampe.

- Vi har to matchbolde, og vi går efter at lukke det ned allerede på søndag. Men vi ved, at det kræver en ekstra indsats og kræver endnu mere, end vi gjorde på hjemmebane. Vi skal blive endnu dygtigere på vores disciplin i spillet, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart i Viborg søndag klokken 18.00.