17.10.2016, 11:04 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Getty Images

Kristensen: Fokus på det vi kan påvirke

Hunulvene skal finde tilbage i den gode stime mod Silkeborg-Voel, efter de led et stort nederlag i den første Champions League-kamp.

Hunulvene er netop hjemvendt fra Ungarn, hvor måtte se sig slået af det stærke Györ-mandskab 31-19. Allerede i morgen venter næste opgør – denne gang i Primo Tours Ligaen mod Silkeborg-Voel KFUM. FCM-træneren Kristian Kristensen er bevidst om det tætte kampprogram.

- Vi kom hjem i går, så vi har kun få dage at blive klar i til næste kamp. Det er ikke optimalt rent spillemæssigt, men det er vilkårene, når man også deltager i Champions League. Derfor handler det for os om at have fokus på de ting, som vi kan påvirke.

- Det kræver selvfølgelig, at vi opretholder et mentalt fokus, fordi arbejdskravene er højere end normalt. Men det tror jeg på, at vi kan håndtere, siger Kristian Kristensen.

Et offensivt Silkeborg-forsvar
FCM Håndbold møder tirsdag aften Silkeborg-Voel KFUM på udebane. Aftenens modstander placerer sig inden opgøret på en niendeplads i tabellen med fem point i seks kampe. De kommer med et nederlag i bagagen til ligaens nummer et fra Viborg.

- Silkeborg-Voel er et fint hold, der også har opjusteret lidt denne sæson. Vi skal være ekstra opmærksomme på deres forsvar. Her står de offensivt, og det kan volde store problemer, hvis ikke man er forberedt på den del, siger Kristian Kristensen.

Hunulvene ligger lige nu på en anden plads – blot ét point efter Viborg i toppen. FCM Håndbold var senest i aktion i den hjemlige liga mod SK Aarhus. En kamp midtjyderne vandt overbevisende efter en flyvende anden halvleg med masser af fart samt en skarp Englert på kassen. Kristian Kristensen vil forsøge at arbejde videre på de positive aspekter fra Aarhus-kampen.

- Vi skal fylde op på det spil, som vi havde gang i sidst mod SK Aarhus. Her handler det om at tage udgangspunkt i vores egne styrker, som blandt andet tæller et stærkt defensivt samt et velfungerende kontraspil, siger Kristian Kristensen.