10.05.2017, 08:17 | Af: Martin Dons | Foto: Getty Images

Kristensen: Flotte vi rejser os igen

FCM Håndbold viste godt håndbold i sejren over Viborg HK i den første bronzefinale

FCM Håndbold fik en perfekt start på bronzefinalerne med en hjemmesejr på 30-25 over rivalerne fra Viborg HK tirsdag aften i IBF Arena.

- Vi satte os godt på kampen og spillede en rigtig fin første halvleg og gik til pause med 15-11. Så var vi ved at sætte det hele over styr i begyndelsen af anden halvleg, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, men det er tilfredsstillende, at vi efter at være blevet hentet i to omgange, viste moral og kom igen og relativt sikkert kørte den hjem til sidst. Det viser god moral og indstilling og i tillæg synes jeg, at vi i perioder spillede rigtig god angrebshåndbold, siger cheftræner Kristian Kristensen.

Dermed kom hunulvene tilbage på sejrssporet efter nederlag i semfinalerne.

- Det er selvfølgelig rigtig vigtigt for selvforståelsen. Det tager noget selvtillid, at man leverer to dårlige kampe. Jeg vil gerne sige igen, at jeg synes, København gjorde det godt, men alle havde udråbt os til favoritter med rette, så det var en kæmpe skuffelse, så jeg synes, det er flot, at vi på så kort tid kan rejse os, og det er jeg super tilfreds med. Det viser god karakter, siger Kristensen, der håber at kunne afgøre bronzeduellen i to kampe.

- Det går vi efter. Vi holder fokus og lærer af den her kamp og trække det ud af den, vi kan bruge. Det bliver formentlig endnu tættere i Viborg, men nu er presset vendt og ligger nu på Viborg, siger FCM-cheftræneren.

Der er kampstart i Viborg på søndag klokken 18.00.