19.04.2017, 20:24 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

København venter i semifinalen

Første kamp spilles mandag d. 24. april i Ikast.

Med en overbevisende sejr over Silkeborg-Voel i den tredje kvartfinalekamp er københavnerne i semifinalen mod FC Midtjyllands grundspilsvindere.

Allerede tidligt i opgøret tegnede det til en sejr til hjemmeholdet fra Frederiksberg. Foran 9-2 og 16-7 gik hovedstadsklubben til pause med en føring på syv mål, og i anden halvleg kom silkeborgenserne aldrig tættere på end fire måls afstand. Det sluttede hele 31-23 i københavnsk favør.

- Det var to gode hold, det stod imellem, og sådan er det, når man når hertil. Men vi er ganske tilfredse med, at det blev København – dem har vi ikke tabt til i tre år, og vi glæder os til at tage hul på semifinalerne. Jeg kan fornemme på holdet, at pigerne virkelig er tændte for at spille de her kampe nu, siger Kristian Kristensen, der vil spille på egne styrker.

- Vi er fortrøstningsfulde og lægger fokus på os selv hele vejen, for vi ved, at vi er gode nok til at vinde, hvis vi spiller vores eget spil og rammer niveau. Det er dét, vi skal holde fast i, slutter cheftræneren.

Den samlede semifinalevinder findes nu over tre kampe, og derfor spiller FC Midtjylland - trods bedre grundspilsplacering end københavnerne - den første kamp på hjemmebane. Dermed vil holdet få fordel af hjemmebane i et eventuelt tredje opgør.

Første kamp spilles allerede mandag aften, og du kan købe din billet HER >>>