25.01.2017, 22:20 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Kenneth Rosenkilde

Jónsdóttir: En hektisk kamp

Angrebsspillet flød ikke for FCM i sejren over Viborg HK.

Med hiv og sving og knebne 26:25 blev det lidt af en gyserforestilling, før FC Midtjylland slutteligt kunne tage to point mod onsdagens gæster fra Viborg.

I Louise Burgaards fravær var Rut Jónsdóttir fast inventar i offensiven, og hun erkender, at FCM mod ærkerivalerne skulle kæmpe ekstra hårdt for sine chancer og mål.

- Det blev en hektisk kamp for os på den måde, at vi virkelig skulle kæmpe for at komme til afslutninger. De har nogle store piger derinde, og de dækker godt op, så vi skulle måske have været lidt bedre til at udnytte deres svagheder på andre punkter. Vi gør det let for målmanden, konstaterer bagspilleren, der dog roser arbejdsmoralen.

- Selv om vi ikke spiller vores bedste kamp, så synes jeg, at det er virkelig sejt, at vi kommer igen og vinder.

Ved stillingen 26:25 og med ganske kort tid tilbage havde islændingen muligheden for stort set at afgøre kampen. Presset af dommernes løftede arme skød hun dog i paraderne.

- Åh, den sidder i hovedet endnu. Jeg var ret sikker på, at vi havde brugt vores afleveringer, så jeg måtte jo tage skuddet. Selvfølgelig ville jeg virkelig gerne have scoret på den, men heldigvis trak det alligevel nogle sekunder af tiden, fordi bolden endte ret langt væk fra mål. Og så reddede Martina (Thörn, red.) os heldigvis lige i den anden ende til allersidst, slutter Rut Jónsdóttir.