09.05.2017, 21:05 | Af: Martin Dons | Foto: Getty Images

Jørgensen: Vigtigt at runde godt af

Aftenens sejr over Viborg HK kan være Stine Jørgensens sidste hjemmekamp i IBF Arena

Stine Jørgensen kunne sammen med resten af holdkammeraterne juble over første stik i bronzeduellen mod Viborg HK, som blev vundet med 30-25 på hjemmebane.

For Stine Jørgensen, der stopper i FCM efter sæsonen, kan aftenens kamp vise sig at være sidste hjemmekamp i IBF Arena for landsholdsanføreren. Det sker, hvis hunulvene også kan vinde anden bronzefinale i Viborg.

- Det er lidt trist men også en god afslutning. Forhåbentlig er det afslutningen – jeg håber ikke, vi skal ud i en tredje kamp. Vi spillede en god kamp i dag. Vi har perioder, hvor vi ikke er så gode, men ellers synes jeg, vi spillede godt og fandt tilbage til noget af det spil, vi har været gode til i hele sæsonen, så alt i alt en god kamp, siger Stine Jørgensen.

Inden kampen havde det ikke fyldt meget hos Jørgensen, at aftenens opgør kan være det sidste som hjemmehold i IBF Arena, men efter kampen var det anderledes.

- Jeg tænkte over det efter kampen, da jeg blev kaldt ind og fik blomster, og da vi råbte kampråbet i omklædningsrummet. Så kan man godt mærke, man bliver lidt rørt, men det skal man også være, siger Stine Jørgensen, der ikke er i tvivl om, at det var vigtigt at komme tilbage på sejrssporet efter nederlagene i semifinalen.

- Det var meget, meget vigtigt. Vi har spillet en rigtig god sæson, og så er det bare død ærgerligt, at de to kampe, vi spiller allerdårligst i, er i semifinalerne. Det skal ikke lyde som en dårlig undskyldning, for det er helt fair, at København er i finalen, for de var bedre end os på dagen, men jeg synes, vi har spillet en god sæson, så det er vigtigt at runde godt af, siger Jørgensen, der kom på måltavlen fem gange i aftenens sejr.

Anden bronzekamp spilles i Viborg på søndag.