08.02.2017, 08:57 | Af: | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Jagter to point i Aarhus

FCM Håndbold har rettet fokus ind på ligaen igen, hvor holdet møder SK Aarhus på udebane i aften

Kampene kommer som perler på en stor i øjeblikket for FCM Håndbolds håndboldpiger. I lørdags stod den på Champions League-håndbold i Larvik, og i aften tager holdet så turen til Aarhus, hvor der spilles om vigtige point i Primo Tours Ligaen.

I weekenden står der så igen Champions League-håndbold på programmet, og cheftræner Kristian Kristensen erkender, at det er specielt med en midtuge-kamp mellem to Champions League-opgør.

- Men det har vi prøvet så mange gange før. Det handler om at omstille sig og rette fokus ind på den opgave, der venter, siger cheftræneren.

- Der er noget mentalt forarbejde. Det er noget med at italesætte det og køre de sædvanlige rytmer op til kampen, siger Kristensen.

Det er nummer et mod nummer ni i aftenens opgør, og Kristian Kristensen tager da også favoritfærdigheden på sine skuldre, om end der er respekt for aftenens modstander, der hentede en sejr på udebane mod Skanderborg Håndbold i søndag.

- Det bliver ikke nemt. De er anført af de to landsholdsspillere Okkels og Tranborg på de to backer. Det er et fint hold – især på hjemmebane. Men vi er favoritter, og det tager vi også gerne på os, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart i Vejlby-Risskov Hallen i aften klokken 19.30.