21.02.2017, 15:55 | Af: | Foto: Kenneth Rosenkilde

Inden dobbelt Esbjerg-opgør: Tager opgaverne yderst seriøst

Selv om FCM vandt stort over Team Esbjerg i det seneste opgør, så garanterer cheftræner Kristian Kristensen, at der ikke bliver taget let på opgøret onsdag i IBF Arena

Det er en velkendt ret, der står på menuen for håndboldpigerne i FCM Håndbold i de kommende par kampe. Modstanderen er nemlig Team Esbjerg, som holdet allerede har mødte tre gange i sæsonen. Og nu venter der to så kampe på fem dage.

Onsdag aften møder de to mandskaber hinanden i Primo Tours Ligaen i IBF Arena i Ikast, mens de igen står over for hinanden på søndag i Champions League i Dokken i Esbjerg.

Dermed er det to mandskaber, som kender hinanden særdeles godt, der spiller om to point i ligaen, hvor FCM Håndbold har sat sig solidt på førstepladsen hele syv point foran Viborg HK på andenpladsen. Team Esbjerg indtager femtepladsen 12 point efter midtjyderne.

FCM Håndbold har vundet de tre foreløbige opgør i sæsonen, men det får ikke hunulvene til at undervurdere onsdagens modstander, bedyrer cheftræner Kristian Kristensen.

Billetter: FCM HÅNDBOLD vs. TEAM ESBJERG ONSDAG KL. 18.30 - KØB BILLETTER HER >>

- Nej, det gør vi ikke. Vi ved godt, hvad Esbjerg står for. Det er bare et spørgsmål om tid, førend de rammer deres topniveau igen, og de er godt på vej. Vi tager opgaven yderst seriøst. Det er et stærkt hold, som nok skal finde melodien igen, men det skal bare ikke være i morgen aften, siger Kristian Kristensen.

Hunulvene kan til de kommende opgør trække på en række positive oplevelser mod esbjergenserne. I det seneste møde vandt FCM med 38-26 efter storspil især i anden halvleg.

- Vi stod godt defensivt og fik pacificeret deres skytter. Vi fik lukket deres angrebsspilet godt ned, og det betød, at vi momentvis kunne løbe med dem, og det ramte vi dem på. Det skal vi se, om vi kan gentage, siger Kristensen.

Selv om der allerede søndag venter en vigtig Champions League, får det ikke Kristensen og co. til at nedprioritere onsdagens ligakamp.

- Vi går ind i det, med alt vi har i begge turneringerne. Det har vi gjort hidtil og haft succes med, og det fortsætter vi med. Vi vil gerne fuldføre vores mission om at vinde grundspillet, siger cheftræneren.

Der er kampstart i IBF Arena onsdag aften klokken 18.30. Køb din billet HER >>