15.10.2016, 21:25 | Af: Hovski-snovskisen | Foto: Getty Images

Györ for stor en mundfuld

FCM Håndbold led nederlag i sæsonens første Champions League-opgør

Det lå på forhånd i kortene, at det ville blive en stor opgave mod ungarske Györ i aftenens opgave i Champions League. Og det blev det. For det ungarske mesterhold satte sig på kampen fra begyndelsen, og det fik FCM-træner Kristian Kristensen til at smide det grønne time out-kort første gang efter ti minutter, da hjemmeholdet havde bragt sig foran 6-3.

Det var dog svært at komme tættere på det stærkt spillende ungarsk hold, og selv om time out-kortet blev smidt igen efter 20 minutter af første halvleg, så var det hjemmeholdet, der kunne gå til pause med en komfortabel pauseføring på 16-7.

En medvirkende årsag til den føring var, at hjemmeholdet leverede en imponerede redningsprocent på 63 efter de første 30 minutter.

Anden halvleg begyndte til gengæld positivt for de midtjyske gæster, og hurtigt bragte de målforskellen på minus syv, og dermed var der en smule positivisme at spore.

Men gennem hele kampen havde de danske piger svært ved at spille sig igennem det ungarske forsvar, og når mulighederne kom, blev der brændt for mange åbne chancer.

Det betød, at de tidligere Champions League-vindere også i anden halvleg trak fra, og de sidste 30 minutter blev tabt med tre mål. Derfor løb en af favoritterne til den samlede Champions League-triumf med en sejr på 31-19.

Allerede om en uge skal FCM-pigerne igen i kamp i Champions League. Det er på hjemmebane, når Bucuresti kommer på besøg.

FCM-topscorer i aftenens opgør blev Sabine Pedersen med seks mål, mens Heidi Löke kampens topscorer med otte mål.