08.02.2017, 21:00 | Af: | Foto: Kenneth Rosenkilde

Godt afsæt til lørdagens Champions League-brag

FCM afgjorde tidligt aftenens dyst mod SK Aarhus, og det gav plads til flere talenter i kampen. 33-27 lød sejren på

Et kvarter, det var reelt, hvad FCM Håndbold skulle bruge for at lukke aftenens kamp i Vejlby-Risskov Hallen mod SK Aarhus. Her bragte Louise Burgaard gæsterne foran 9-2, og den gode FCM-start kom hjemmeholdet sig aldrig over.

Fra start lignede det, at de midtjyske gæste forsøgte at afgøre slaget i første halvleg, og var det planen, lykkedes den til perfektion. FCM Håndbold bragte sig hurtigt på 5-1. I angrebet blev boldene sent i nettet, og i den anden ende tog Sabine Englert godt fra.

Det fik hjemmeholdet til at smide det grønne efter knap 13 minutter, da Mie Augustesen bragte de midtjyske piger foran 7-1. Pausen kunne dog ikke sætte grus i maskineriet, og hunulvene fortsatte derud.

17-7 nåede holdet op på, inden der kom en tremåls-stime for hjemmeholdet, der fik reduceret til 17-10. Inden pausen fik Louise Ellebæk, der blev sendt i aktion efter 21 minutter, scoret sit andet bold, og dermed gik holdet til pause med 18-10.

Første halvleg bød også på masser af spilletid til unge Emme Friis. Venstrefløjen afløste Mie Augustesen efter godt et kvarter og fik også de første ti minutter af anden halvleg. Friis, der kun er førsteårs U18-spiller bidrog til den midtjyske sejr med to mål.

I anden halvleg vendte billedet. Her var det hjemmeholdet, der kom bedst ud af starthullerne og fire SK Aarhus-scoringer i træk, fik Kristian Kristensen til at smide sit timeout-kort. Det havde effekt, for herfra trak de midtjyske gæster igen fra.

Midtvejs i halvlegen var føring igen på otte mål, nemlig 27-19, og FCM Håndbold var igen det dominerende hold på banen. Selv om hjemmeholdet i perioder kom bedre med, så holdt gæsterne koncentrationen hele vejen hjem, og derfor kunne holdet sætte sig i bussen mod Ikast med en sikker sejr på 33-27.

Den store føring gav cheftræner Kristian Kristensen mulighed for at give pause til flere bærerne spillere i undervejs i kampen, og dermed fik hunulvene den bedst mulige optakt til lørdagens Champions League-brag hjemme i IBF Arena mod RK Krim. Det opgør har kampstart klokken 15.30, og du kan købe din billet HER >>