09.02.2017, 10:45 | Af: Martin Dons | Foto: Kenneth Rosenkilde

Fløj-talent: Dejligt med spilletid

Unge Emma Friis fik spilletid i både første og anden halvleg og bidrog med to scoringer i gårdagens sejren over SK Aarhus

Sejren over SK Aarhus var aldrig rigtigt i fare, og den tidlige føring gav cheftræner Kristian Kristensen mulighed for at skifte flittigt ud.

En af dem, der udnyttede chancen for spilletid, var 17-årige Emma Friis, der kom i spil allerede efter et kvarter af første halvleg.

- Det var rigtig dejligt. Det var skønt at komme ind og mærke stemningen. Selvfølgelig er også en stor ting at være med på bænken, men at komme ind og spille er rigtig dejligt. Det giver selvtillid og tro på, at man er god nok, siger Emma Friis.

Herning-pigen, der kun er førsteårs U18, kom på måltavlen to gange og fik omkring 25 minutter på banen i sejren på 33-27.

- Jeg er fint tilfreds. Jeg kom fint til chancer, og det er bare dejligt at få chancen og vise, hvad man kan. Vi spillede stabilt i første halvleg, så blev det lidt spændende på et tidspunkt i anden halvleg, men jeg synes, vi havde styr på kampen, siger Friis, der i sommer vandt VM-sølv med det danske U18-landshold og tilmed blev dansk topscorer og kom på turneringens All Star-hold som bedste venstre fløj.

Næste gang hunulvene skal i aktion er på lørdag, når det gælder Champions League på hjemmebane. Der er kampstart 15.30, og du kan købe billet til opgøret mod RK Krim HER >>