19.04.2017, 22:12 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Getty Images

FCM videre i pokalen

I Santander Cups 6. runde tog hunulvene en stensikker sejr ude over 1. Divisions-mandskab.

Arkivfoto.

 

Trods DM-semifinale allerede på mandag spillede FC Midtjylland pokalrunde onsdag aften. Modstanderen og hjemmeholdet var Fredericia Håndboldklub, der sluttede sæsonen som nummer fem i 1. Division.

Dermed var det ikke en hel ueffen modstander, der tog imod de danske grundspilsvindere, og det viste hjemmeholdet da også i kampens indledning.

- Vi skulle lige spille os lidt varme, hvilket naturligvis også var Fredericias fortjeneste. De ville gerne ud at gøre en god figur på deres hjemmebane, og de gav den fuld hammer i de første 20 minutter. Men hen imod pausen fik vi sat turboen til, og i anden halvleg sætter vi skabet på plads, siger træner Kristian Kristensen.

I sidste ende sejrede FCM med hele 27-14 efter en firemålsføring ved pausen. Midtjydernes præstation blev primært båret af bredden i holdet, og det vækker glæde hos cheftræneren.

- Simone (Petersen, red.) spillede en rigtig god kamp, og Emma (Friis, red.) scorer fem mål. Elin Lindén spiller også en fin kamp. Vi fik brugt bredden, og alligevel gik det helt efter planen. Samtidig fik vi dét med, at vi fik løbet rigtig fint, specielt i anden halvleg, hvilket var ét af vores fokusområder, fortæller Kristensen.

En anden onsdagskamp med FCM-relevans var den tredje og altafgørende DM-kvartfinale mellem København Håndbold og Silkeborg-Voel KFUM. Her vandt københavnerne en stensikker sejr, og dermed er det Louise Svalastog og co., som mandag gæster IBF Arena i Ikast til den første semifinale.

Du kan købe billet til opgøret HER >>>>>