03.02.2017, 15:13 | Af: | Foto: FCM Håndbold

FCM-træner: Larvik en stor mundfuld

Kristian Kristensen ser det norske storhold som en stor mundfuld, men tror på et godt midtjysk resultat i det nordiske opgør

FCM Håndbold fik en god start på hovedrunden i Champions League med en overbevisende 12-målssejr på hjemmebane over Team Esbjerg.

Lørdag eftermiddag venter der så en ny udfordring i verdens fornemmeste klubturnering, når holdet på udebane møder det norske storhold Larvik.

Den norske traditionsklub imponerede i første runde og spillede uafgjort i Bukarest. Det stiller Larvik med fem point, mens hunulvene har seks point på andenpladsen.

- Det bliver en stor mundfuld. Larvik er et godt hold. Når vi render holdopstillingen igennem, så er der mange internationale kampe i holdet samlet set - hovedsagligt fra nuværende og tidligere norske landsholdsspillere. Så det er en god blanding af rutinerede og unge spillere, siger cheftræner Kristian Kristensen.

Han er forberedt på, at holdet kan komme under pres mod de nordiske naboer, og derfor handler det om at stå imod i de perioder og slå til, når chancen byder sig.

- Vi skal være klar på det tryk, der kommer, når man spiller på udebane i Champions League. Vi vil komme ind i perioder, hvor vi bliver pressede, og de tryk skal vi være dygtige til at håndtere og stå imod. Måden, vi gør det på, er at italesætte det og rent taktisk være så godt forberedt som muligt. Vi vil også få vores momenter, og når de chancer kommer, skal vi være skarpe, siger Kristensen

FCM Håndbold tager til Norge med 11 ligasejre i træk, og derfor er det en flok midtjyske piger med selvtillid, der spiller anden gruppekamp.

- Vi har en rigtig god stemning på holdet, og energien er god. Det svinger godt for os i øjeblikket. Men Larvik er et godt hold, så det bliver spændende med et skandinavisk opgør, siger cheftræner, der mener, at Larvik går ind til opgøret som favoritter.

- Det vil være en kæmpe bedrift, hvis vi kan vinde deroppe, siger Kristian Kristensen.

Der er kampstart lørdag klokken 17.00. Kampen kan ses direkte på på Viaplay og EHF TV