06.09.2016, 20:33 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM storsejrede i Super Cuppen

Midtjysk triumf i Super Cuppen, der blev vundet med 29-21 over Team Esbjerg

Det begyndte tæt men sluttede alt andet end tæt i aftenens Super Cup mellem sidste års DM-finalister FCM Håndbold og Team Esbjerg.

Indtil 6-6 fulgtes de to mandskaber ad, men det ændre en midtjysk time out på. For efter den så håndbold-kvinderne fra FCM sig aldrig tilbage.

Holdet scorede fem mål i træk, inden esbjergenserne igen fik skudt sig forbi en stærkt spillende Sabine Englert. Og i det hele taget blev der lukket af defensivt, mens især Veronica Kristiansen og Stine Jørgensen var målfarlige i den offensive del af spillet.

Team Esbjerg blev holdt nede på ni mål i de første 30 minutter, som Fie Woller lukkede med sin lop-scoring til midtjydernes 15. mål.

I anden halvleg fortsatte den heftige trafik mod Team Esbjergs mål, og den midtjyske føring blev sikkert øget. Og på et tidspunkt var holdet helt oppe at være med 28-17.

Det hele sluttede med en komfortabel sejr på 29-21 i et opgør, hvor FCM fik givet debut til rumænske Eliza Buceschi, islandske Rut Jonsdottir og de to svenskere Linn Blohm og målvogter Martina Thörn, der blandt andet bidrog med et reddet straffekast.

Den norske OL-bronzevinder Veronica Kristiansen blev kåret til kampens spiller, mens Stine Jørgensen blev topscorer med otte mål. Aftenens triumf var FCM Håndbolds tredje Super Cup-sejr.