27.04.2017, 15:12 | Af: Martin Dons | Foto: Getty Images

FCM jagter sejr i København

Kravet er en midtjysk sejr på lørdag mod Københavnsk Håndbold, hvis drømmedrømmen skal leve videre

Når FCM Håndbold løber på banen lørdag eftermiddag i Frederiksberg Hallerne mod København Håndbold er kravet klar. Kun en sejr tæller for at tvinge DM-semifinalen ud i en tredje og afgørende kamp.

FCMs pigerne måtte nemlig se sig besejret med 21-20 hjemme i IBF Arena i den første semifinalekamp.

- Vi har analyseret og gennemarbejdet nederlaget, og så håber vi selvfølgelig på, at der er sket en læringsproces fra første kamp til anden kamp. Der er mange ting, vi kan rette op på, men der var også flere ting, vi egentlig gjorde fint, siger cheftræner Kristian Kristensen.

- Spillet var i perioder fint, vi producerede mange chancer, og det giver en form for tryg i forhold til at skulle derover og vinde, siger Kristensen, der sammenligner opgaven med ”Hvem vil være millionær”-quizzen, hvor livlinerne nu er væk.

Selv om det klart blev til en overraskende nederlag i den første DM-semifinale, så er cheftræneren fuld af fortrøstningsfuld forud for udebaneopgøret mod københavneren.

- Er der noget, vi er gode til i den her klub, så er det at stå sammen. Jeg forventer en til trods reaktion, og de sidste dages arbejde giver mig en kæmpe tryghed i forhold til den måde, spillerne har arbejdet det her igennem. Det har været virkelig konstruktivt, siger Kristian Kristensen.

DM-semifinalerne spilles i år over tre kampe, så hvis kan hunulvene kæmpe sig til en sejr på lørdag, spilles den tredje og afgørende DM-semifinale i IBF Arena.

Der er kampstart i Frederiksberg Hallerne lørdag klokken 16.10.