18.05.2017, 12:30 | Af: | Foto: FC Midtjylland

FCM henter lokal stregspiller hjem

FCM Håndbold har fra den kommende sæson sikret sig Julie Gantzel Pedersen, der er hentet i Ringkøbing

Den svenske landsholdsspiller Linn Blohm er ramt af en hofteskade, som kræver en operation, og derfor forventes stregspilleren ude i de kommende fem måneder.

Det har fået FCM Håndbold til at handle og hente en ny stregspiller fra den kommende sæson, så holdet står stærkest muligt til sæsonstarten. Valget er faldet på 23-årige Julie Gantzel Pedersen, som er hentet i Ringkøbing Håndbold.

- Julie er en meget seriøs og hårdtarbejdende spiller med store defensive kvaliteter. Med sin målrettethed og villighed til fortsat at udvikle sig og arbejde hårdt for det, er vi sikre på, at hun passer godt ind i FCM Håndbold, siger direktør Jakob Mølgaard.

Trænerbar og hårdtarbejdende
Også cheftræner Kristian Kristensen glæder sig over tilgangen.

- Vi ved, at der også i den kommende sæson venter os mange kampe, og derfor er jeg glad for, at vi har muligheden for at styrke bredden. Julie passer med sin indstilling godt ind i vores værdier i FCM. Hun er trænerbar og hårdtarbejdende, og vi glæder os til at arbejde med hende, siger Kristian Kristensen.

23-årige Julie Gantzel Pedersen har fået sin håndboldopdragelse i Ikast, hvor hun begyndte i Ikast KFUM og senere har spillet ungdomshåndbold i FCM og gået på både ISI og College. Derudover har hun spillet to år i den norske ligaklub Halden, mens hun i denne sæson er tørnet ud for Ringkøbing Håndbold.

Drømt om FCM
- Jeg glæder mig helt vildt meget. Det bliver specielt at komme tilbage til den klub, man er vokset op i. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg har drømt om at blive så god, at jeg kunne spille for FCM, siger Julie Gantzel Pedersen.

- Jeg skal bidrage med fight og gejst. Og så håber jeg, vi kan udvikle os sammen. Jeg vil rigtig gerne udvikle mig, og jeg tror, at Kristian og Mathias kan være med til at tage mig det næste skridt.

- Mit drømmemål er at komme til at spille Champions League, og jeg drømmer nok også om at vinde den. Men jeg ved godt, der er lang vej endnu, og det kræver hårdt arbejde. Jeg er klar over, at det er hårdt arbejde, der har fået mig hertil, hvor jeg er i dag. Det er ligesom blevet mit varemærke, at jeg arbejder hårdt og giver alt hver gang, siger stregspilleren.

FCM Håndbold har skrevet en to-årig aftale med Julie Gantzel Pedersen, der er med, når holdet starter op efter sommerferien.