25.05.2016, 12:00 | Af: | Foto: FCM Foto

FCM henter islandsk back

25-årige Rut Jónsdóttir er klar til at tørne ud for FCM Håndbold i den kommende sæson.

Brikkerne for den kommende sæson er faldet på plads i FCM Håndbold. For med dagens tilgangen af den islandske landsholdsback Rut Jónsdóttir er truppen til den kommende sæson komplet.

25-årige Rut Jónsdóttir kommer fra Randers HK og har en fortid i Team Tvis Holstebro, hvor hun delte højre backen med Louise Burgaard. De to bliver nu genforenet i FCM, og Jonsdottir ser frem til de nye udfordringer i FCM.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet. Jeg håber, jeg kommer til at flytte mig som spiller og lægge på mit spil. Og så glæder jeg mig til at spille Champions League. Det har jeg altid håbet at opnå som håndboldspiller, siger Rut Jónsdóttir.

- FCM er et tophold, og jeg håber fortsat, vi skal spille med om medaljer. Det virker til at være en god klub med et godt træningsmiljø og et meget professionelt setup Samtidig kender jeg Helle fra vores fælles fortid i Team Tvis Holstebro.

- Jeg ser frem til at blive en del af holdet og håber, at jeg kan bidrage med min hurtighed, siger Jónsdóttir, der også glæder sig til at genoptage samarbejdet med Louise Burgaard på højre backen.

I FCM Håndbold glæder man sig også til samarbejdet med den islandske landsholdsback.

- Vi er glade for tilgangen af Rut, som passer godt ind på holdet. Med tilgangen af hende fuldender vi samtidig vores trup til den kommende sæson. Vi synes, vi står med en rigtig spændende og interessant trup til den nye sæson, siger sportsdirektør Stefan Kristensen.

Cheftræner Helle Thomsen er glad for gensynet med Rut Jonsdottir, som hun tidligere har trænet i Holstebro.

- Rut er en hurtig og fintestærk spiller, der kan spille i et højt tempo, og som kan bruges både på højre back og højre fløj. Samtidig er en hun en pige med gode værdier, som vil passe godt ind på holdet. Jeg ser frem til gensynet med Rut, siger Helle Thomsen.

FCM Håndbold har skrevet en to-årig kontrakt med Rut Jónsdóttir.