28.10.2016, 17:10 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Et russisk landshold toppet med topspillere

Lørdag møder FCM Håndbold russiske Rostov-Don på udebane.


- Man skal huske at være realistisk og have respekt for det her hold. Det er altså ét af Europas allerbedste. Györ vinder blot med et enkelt mål derovre og var faktisk heldige i den kamp.

FCM-cheftræner Kristian Kristensen understreger lige en ekstra gang, hvor stærk modstand hans hold egentlig har i vente lørdag.

Efter foreløbig to gruppekampe i Champions Leagues gruppe C har hans danske trænerkollega, Jan Leslie, endnu ikke hentet point med Rostov-Don. Men det gør ikke den midtjyske opgave mindre – tværtimod:

- De er lidt under pres, tænker jeg, fordi de ikke er kommet på tavlen endnu. Det bliver en svær opgave for os, men vi skal vise, at vi er i fremdrift, og at vi har lært af både sejren hjemme mod Bukarest, men også af nederlaget i Györ. Der kommer til at være mange mennesker, og vi kommer under tryk, som vi også oplevede det i Ungarn. Forhåbentlig håndterer vi det lidt bedre denne gang, siger Kristian Kristensen, før han sætter lidt flere ord på lørdagens modstander.

- Rostov-Don er nok ét af de hold i Europa med allerstørst bredde. Han (Jan Leslie, red.) kan stille med et russisk landshold, og så kan han toppe det med en stjerneparade af europæiske topspillere som Barbosa, Siraba Dembele, Katrine Lunde m.fl. Det er et rigtig godt hold. Vi er realistiske omkring vores chancer, men vi håber altid, og vi spiller for sejren, slutter cheftræneren.

FCM-truppen rejste natten til torsdag med bus til Hamborg, hvorfra holdet fløj til Moskva. Herfra fløj holdet videre med indenrigsfly til Rostov-on-Don, der ligger helt nede ved Sortehavet, tæt på den russisk-ukrainske grænse.

Torsdag og fredag har budt på træning og taktik, mens lørdagen byder på de sidste taktiske forberedelser samt godt med hvile, før opgøret i Palace of Sport fløjtes i gang kl. 18:00 dansk tid.

Du kan følge kampen live på TV3 Sport 1 fra kl. 17:55.

Husk du også kan købe billet til kampen mod Rostov-Don hjemme d. 6/11. KLIK HER