25.03.2017, 20:16 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: FCM Håndbold

Burgaard: En vigtig del af processen

Med ligaen afgjort har FCM sat alle sejl ind på den forestående Champions League-kvartfinale mod Vardar.

Der var intet på spil for hverken gæsterne eller hjemmeholdet, da FCM Håndbold lørdag besejrede Randers HK i IBF Arena. Derfor var ligaopgøret en kærkommen lejlighed for midtjyderne til at justere og indøve, således at holdet kan stå knivskarpt til de kommende opgør mod det makedonske storhold, Vardar.

- Vi brugte kampen i dag til at få forsvaret på plads, til at få fundet hinanden i løbebanerne i kontraspillet og til at spille nogle nye åbninger. Kampen betød meget for os i forhold til processen frem mod Varder i Champions League-kvartfinalen. Det er fedt at være inde i en god rytme, fortæller Louise Burgaard.

Trods megen rotation undervejs var FC Midtjylland bedst i stort set alle 60 minutter, og langt hen ad vejen var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse. 34-22 endte det.

- Det fungerede rigtig godt, måske fordi det blev vekslende. Vi kombinerer nogle fra den første stamme med nye folk, der kommer ind løbende. Så bliver det lidt nemmere, forklarer bagspilleren, der scorede syv gange i opgøret.

Se hele interviewet med Louise Burgaard i playeren ovenfor.