20.01.2017, 10:40 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Årets første hjemmekamp mod Skanderborg Håndbold

Det er ligaens top og bund, der tørner sammen, men FCM-træneren undervurderer ikke lørdagens modstander

FCM Håndbold tørner ud i årets første hjemmebanekamp lørdag den 21. januar mod tabellens sidsteplads, Skanderborg Håndbold. Men oprykkerne har fundet ind i en god rytme i deres seneste aktioner.

Skanderborg satte et overraskende punktum på efterårssæsonen, da det lykkedes dem at hive en sejr hjem over Ringkøbing – den første af slagsen i ligaen. Dette momentum opretholdte de i årets første kamp mod Team Esbjerg. Her vandt Skanderborg et enkelt point mod de forsvarende mestre, og de gode aktioner er ikke gået FCM-træneren forbi.

- Det er tydeligt, at det er et Skanderborg-hold, som er har fået mere erfaring og vokset i ligaens forløb. De ligger inde med en del unge og talentfulde spillere, som også er blevet forløst. Det kan man blandt andet se i playmakeren Kristina Jørgensen, forklarer cheftræner Kristian Kristensen.

Billetter: FCM Håndbold vs. Skanderborg Håndbold, lørdag den 21. januar klokken 17.00 – Køb billetter >>

Til trods for Skanderborgs mindre ’comeback’ i ligaen, så tror FCM-træneren stadig på, at hunulvene kan gå fra en ubesejret hjemmebane, når kampen fløjtes af på lørdag.

- Vi skal ind på vores famøse hjemmebane og fortsætte, hvor vi slap mod Ringkøbing – en kamp vi kom ud af med pil opad. Pigerne træner godt og fokuseret, og det forsøger vi at overføre til kampene. Indtil videre har vi fået et fint afsæt og kommet godt igennem startskuddet til forårssæsonen, siger Kristian Kristensen og uddyber:

- Men det er ingen hemmelighed, at der venter en påbegyndelse på et hårdt og tætpakket kampprogram med Champions League sideløbende. Samtidig er det dét, som vi elsker og gearer os op til, så det er vigtigt, at vi fra start kommer ind på det fornuftige spor vi slap i slutningen af november.

Kampen mellem FCM Håndbold og Skanderborg Håndbold fløjtes i gang lørdag den. 21. januar klokken 17.00 i IBF Arena.

I den efterfølgende uge venter to topkampe. Den 25. januar tørner hunulvene sammen med rivalerne fra Viborg HK. De ligger på en foreløbig andenplads – ét point efter FCM. Fire dage efter lokalopgøret tager hunulvene imod ligaens nummer to fra Esbjerg i årets først Champions League-test.