18.12.2017, 11:03 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Kenneth Rosenkilde

Vikki og Fauske får VM-sølv

Det blev desværre til et nederlag i VM-finalen mod Frankrig for Vikki, Fauske og resten af det norske landshold

Det blev til VM-sølv til FCM Håndbolds Veronica Kristiansen og Helene Fauske, som måtte se sig slået af Frankrig i VM-finalen søndag aften. Det var en tæt fight, som Frankrig førte det meste af vejen også til sidst, hvor de kunne gå jublende fra banen ovenpå en sejr på 23-21.

Veronica Kristiansen stod for 7 af Norges 21 mål i en kamp, hvor hun havde mange gode aktioner og lavede flere lækre detaljer. Helene Fauske bidrog også til den norske trup og tager en masse erfaring med sig videre, som den yngste nordmand i flokken. Fauske blev inden finalen skiftet ud med Silje Solberg.

For Louise Burgaard og resten af det danske landshold blev kvartfinalen endestationen efter et 3-målsnederlag til Sverige. Dette betyder, at Danmark ender på en 6. plads.

Nu venter der de hårdt kæmpende hunulve en uges pause, inden det igen går løs på håndboldbanen. Denne gang i FCM-trøjen, hvor holdet skal forsøge at vinde pokaltitlen i Santander Final4. Første udfordring hedder rivalerne fra Team Esbjerg i en semifinalekamp den 29. december i JYSK Arena, Silkeborg Køb billet her>>