27.05.2020, 15:07 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Hamistolen

Vigtig kontraktforlængelse i Herning-Ikast Håndbold

IBF tager tre år mere for holdet

Herning-Ikasts største produktionsvirksomhed IBF  har været med i hovedsponsorgruppen for damehåndboldens lokale flagskib i 15 år - de sidste fem år også forøget med et navnesponsorat til den gamle Ikast Hal, der nu bærer navnet IBF Arena.

 

Fredag blev der sat underskrifter på en ny 3-årig kontraktforlængelse, der i bogstaveligste forstand giver god støtte i ryggen på Herning-Ikast-pigerne, når holdet optræder med de tre kendte bogstaver på spilletrøjen i såvel de nationale som internationale turneringer.

 

-Vi har været glade for samarbejdet og den eksponering aftalen har givet gennem de mange år. Jeg tror vi har kunnet tælle mere end 200 TV-transmissioner og fået en form for medejerskab i en halv snes titler, og det er jo noget vi kan lide, siger Mogens Rosenkilde, der ejer IBF-koncernen sammen med sin bror Preben Rosenkilde. -Det er vigtigt for os, at få vores brand eksponeret og gjort kendt nationalt, og så kan vi jo lide, at blive positioneret med et holdfællesskab, der via hårdt arbejde opnår resultater - og gerne 1. pladser, siger Mogens Rosenkilde, hvis far Johannes Rosenkilde grundlagde det der i dag er Danmarks største betonvarevirksomhed i efteråret 1960, og således kan fejre 60 års jubilæum i slutningen af indeværende år.

-Det er af uvurderlig betydning at en signaturvirksomhed for vores egn, som IBF jo vitterligt er, giver os en så markant opbakning og blåstempling, siger formanden for Herning-Ikast Håndbold Lars Gantzel Pedersen i en kommentar til kontraktforlængelsen.

 

-IBF var også en af de 24 investorer, det trådte til, da vi købte håndboldaktiviteterne ud af FC Midtjylland, og vi møder i det hele taget altid konstruktivt samspil, når vi henvender os med projekter og muligheder. Og det gælder både hos ejere og medarbejdere i den store organisation, siger Lars Gantzel Pedersen, hvis egen virksomhed Danspin også er med i hovedsponsorkvartetten sammen med KLIMAHuse og Sport 24.