09.06.2019, 14:42 | Af: Jonas Dahl Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Vellykket Grand Prix i Strøgcenteret

Lørdagens spinning-arrangement var en succes.

Herning-Ikast Håndbolds sæson blev lørdag kørt i land med ‘HIH Spinning Grand Prix’.

I Strøgcenteret blev der - foran Fitness World, som venligst havde udlånt cyklerne - trampet i pedalerne til fordel for klubben, og efter en storsvedende time og masser af syre i benene var et flot beløb samlet sammen.

Flest kilometer kørte ‘Team JM Handel’ ejet af Jens Ole Mathiesen. Her nåede rytter Søren Jepsen hele 37,8 kilometer på de 60 minutter. Flest penge blev kørt hjem af John Pedersens ‘Team Bord 5’, der havde ungdomsspillere fra Herning-Ikast Håndbold samt u19-træner Mark Jensen i sadlen.

Ved siden af cyklingen blev der afholdt forskellige konkurrencer, der blev taget billeder og skrevet autografer, og mange børn fik hilst på HIH-maskotten, Unni. Og så blev der naturligvis heppet på alle rytterne i stor stil!

Uden for centret kunne man få et kig på JM Racings store servicelastbil samt to af deres racere, og det var noget, der trak i ung som gammel.

Masser af mennesker bakkede op om arrangementet, og fra Herning-Ikast Håndbolds side vil vi gerne sige tak til alle fremmødte samt vore mange gode samarbejdspartnere, der var med til at gøre det muligt.