11.11.2016, 15:16 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Ubesejret på hjemmebane – nu venter stærke Györi

FCM Håndbold har succesrige erfaringer på hjemmebanen i dette års Champions League. Nu venter et stjernespækket Györi-mandskab

Hunulvene formåede endnu engang at overraske i dette års Champions League på eget halgulv. Først med en sejr over de regerende mestre fra CSM Bucuresti, og dernæst sikrede de sig to point mod stjernene fra Rostov-Don. FCM Håndbold ligger dermed på en andenplads - to point foran både rumænerne og russerne og fire point bag næste modstander, Györi.

Læs mere om Györi >> Györi-hvad-for-noget?

Det stjernespækkede Györi-mandskab ligger på en klar førsteplads med 8 point, og på lørdag skal hunulvene revanchere fra nederlaget i Ungarn tilbage i oktober. Cheftræner Kristian Kristensen er tilfreds med den midtjyske andenplads, men han maner samtidig til besindighed.

- En andenplads klinger rigtig godt i ørerne, men vi er ikke færdige endnu. Vi skal lige se, om vi også kan gå videre. Det kommer til at kræve et point eller to mere, siger Kristian Kristensen.

Lad os fylde hallen og hjælpe hunulvene mod sejr, når de tager imod Györi Audi ETO KC lørdag den 12. november klokken 15.15 i IBF Arena. Du kan købe din billet HER