21.11.2018, 10:00 | Af: Jan Skjødt Østergaard Pedersen | Foto: Hamistolen Photography

Tysk veterankeeper forlænger kontrakten med Herning-Ikast Håndbold

HIH’ernes rutinerede sidste skanse har sat sin signatur på en kontraktforlængelse.

Sabine Englert er i gang med sin tiende sæson for det midtjyske mandskab, og hun tager mindst en sæson mere, da hun netop har sat sin signatur på en kontraktforlængelse. Den tyske legende har forlænget sin kontrakt frem til 30. juni 2020.

Den 36-årige målmand kom til klubben i 2009 fra et ophold i østrigske Hypo Niederösterreich og hun har været stærkt medvirkende til, at midtjyderne længe har været en del af den absolutte top i Danmark.

Glæder sig til endnu et år med pigerne.

-Så længe min krop er okay, og så længe jeg føler, at jeg stadigvæk kan bidrage på holdet - så er jeg ikke klar til at stoppe. Jeg har det rigtig godt på holdet og i klubben, og jeg glæder mig til endnu et år med pigerne, siger Sabine Englert.

-Jeg har fået et helt fantastisk samarbejde med Jessica Ryde og jeg vil gerne være med til at hjælpe med at udvikle hende endnu mere, slutter den tyske keeper.

Klubben glæder sig over at beholde den rutinerede keeper i endnu en sæson.

-Jeg er en glad og stolt direktør i dag. At Sabine Englert igen har sat sin signatur på en 1-årig aftale er fantastisk for os alle. Hun er en levende legende, og holder et fantastisk niveau i målet og er en fantastisk makker til Jessica Ryde både på og udenfor banen.

-Sabine Englert har gennemgået en fantastisk udvikling som menneske her i klubben gennem et årti, og så længe hun stadig nyder træning, kampe og holder hendes vanlige høje niveau, så er dette endnu en naturlig forlængelse af vores gode samarbejde, slutter direktør Jakob Mølgaard Christensen.