15.05.2020, 12:47 | Af: Herning-Ikast Håndbold | Foto: Herning-Ikast Håndbold

Tung profil til Herning-Ikast Håndbold

Per Videbæk fra Aulum får vigtig rolle

Med virkning fra 11. maj har Herning-Ikast håndbold tilknyttet den 49-årige Aulum-bo Per Videbæk. Han afløser salgs- og projektleder, Michael Knudsen, der stoppede med udgangen af januar.

Per Videbæk kommer fra en stilling hos Royal Unibrew, hvor han fratrådte i januar i år efter 28 års ansættelse. De sidste 12 år som national salgschef på dagligvareområdet, hvor han havde mere end 100 medarbejdere under sig.

 

Den indfødte Aulum-bo har hele sit liv brændt for sporten, og han har de sidste syv år beklædt posten som formand for fodbolden i Aulum IF.

- Så fra såvel mit professionelle som mit fritidsmæssige virke ved jeg meget om det med at generere økonomi og skabe aktivitet i en sportsklub, siger Per Videbæk, der glæder sig til at komme i gang med sit nye virke.

Via Royal Unibrews omfattende sponsorvirksomhed ind imod sporten har Per Videbæk et meget stort  nationalt netværk, og et endnu mere finmasket et af slagsen i Herning-Aulum-Holstebro-området.

-Vi har for nærværende 140 aktive samarbejdspartnere. 

Det er vigtigt at dette samarbejde bliver plejet og udviklet, og vi føler at vi med Daniel Grønhøj som salgs- & sportsdirektør og Per Videbæk  har fået et offensivt dream-team også uden for håndboldbanen, siger Lars Gantzel Pedersen, formand i Herning-Ikast Håndbold.