26.03.2019, 16:10 | Af: Louise Ø. Nielsen | Foto: Herning-Ikast Håndbold

To HIH’ere på Årets Hold i grundspillet

Sabine Englert og Helene Fauske er begge at finde på Årets Hold i grundspillet

Forud for at slutspillet fløjtes i gang har Divisionsforeningen Håndbold kåret Årets Hold i grundspillet. Holdet er kåret på baggrund af indsamlet statistisk materiale fra alle kampe i de 26 spillede runder i HTH Ligaen.

På holdet kan man finde hele to Herning-Ikast Håndbold-profiler. Sabine Englert har i løbet af grundspillet kæmpet sig på Rundens Hold tre gange, og hun har i grundspillet stået med en samlet redningsprocent på 40%, hvilket er den næsthøjeste i ligaen. Den tyske målvogter har haft i alt 232 redninger, hvoraf 13 af disse har været i forbindelse med straffe.

Helene Fauske har igennem grundspillet været på rundens hold hele 7 gange og har samtidig opnået den tredje højeste MEP af alle spillere i grundspillet, med en MEP på hele 73,38.
I grundspillet har den norske spilfordeler scoret 149 mål, 37 af disse har været i direkte duel med målmanden på straffe. 82 gange har nordmanden samtidig haft næstsidste hånd på bolden, inden den er landet i netmaskerne bag modstanderens målmand.

På torsdag starter grundspillet for alvor for Englert, Fauske og resten af de midtjyske piger, når de møder Aarhus United på udebane kl. 18.30 i første runde af årets slutspil.
Kampen bliver vist på TV2 sport. Har du et sæsonkort, kan du komme gratis ind til kampen i Aarhus, hvis du er blandt de første 100 HIH-tilhængere.