11.02.2017, 20:59 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Kenneth Rosenkilde

Tilfreds cheftræner: Vi dræner dem for energi

Kristian Kristensen glæder sig især over kampens sidste ti minutter, som FCM vandt 6-0

28:19. Sådan lød slutcifrene på lørdagens Champions League kamp mellem FCM Håndbold og slovenske KRIM Mercator. Til trods for en sikker sejr på ni mål skulle de midtjyske værter bruge kampens første tyve minutter på at finde flowet.

- Vi fik en hektisk start, hvor vi brugte en del tid på at finde momentum og rytme. Vi ville gerne det hele, og kunsten blev at finde roen inde på banen. Det lykkedes vi med op imod pausen, og i anden halvleg havde vi fuldstændig styr på det, siger Kristian Kristensen.

Hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring på 13:11. Blot seks minutter efter pausen stod der 17:13 i midtjysk favør, og selvom gæsterne forsøgte at hægte sig på i store dele af anden halvleg, truede de aldrig for alvor FCM-sejren.

- Vi drænede dem. De gik kolde, og så tromlede vi dem til sidst. Det kom til at gøre ondt på dem, så vi endte med en sejr på ni mål. Det betyder alt i forhold til det indbyrdes opgør. Vi vil så gerne videre til den kvartfinale. Og ender vi med lige mange point som KRIM, hvilket ikke er urealistisk, så har vi et rigtigt godt udgangspunkt i forhold til kampen dernede, forklarer cheftræneren.

Med dagens sejr er Krim det femte europæiske offer, som FCM sender hjem med et nederlag fra IBF Arena. Dermed er midtjyderne fortsat ubesejrede på hjemmebane i ligaen såvel som i Champions League.

- At vi fortsat er ubesejrede på hjemmebane betyder alt for den historie, som pigerne i gang med at plante for sig selv og for klubben. Vi prøver hele tiden at forstærke historien, og jo mere man lægger på, desto mere energi giver det. Man bliver på en måde uovervindelig, og det vil vi fortsætte med, så lang tid vi kan, siger Kristian Kristensen