03.03.2018, 12:30 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Svær CL-fight i rumænsk heksekedel venter

FCM Håndbold er kendt for at levere europæiske mirakler, og sådan et skal der til, hvis hunulvene skal slå Bukarest på udebane

Cristina Neagu, Isabelle Gulldén og Marit Frafjord. Det er blot nogle af spillerne på det stjernespækkede hold fra Bukarest. Med præcis en måneds mellemrum møder FCM Håndbold igen de rumænske mestre - denne gang på udebane – og cheftræneren er klar over, at FCM-holdet står over for en svær opgave.

- Det er et af verdens bedste holdkort med stjernestøv over alle pladser, og jeg ser dem som klare favoritter i kampen om at løfte det endelige trofæ. Vi forventer et hårdt tryk fra Bukarest, så vi skal stå godt imod defensivt. Derudover handler det om at få bearbejdet deres forsvar, så vi får optimeret vores afslutningsmuligheder, siger Kristian Kristensen.

Nogle af de elementer lykkedes da også i det omvendte opgør. Med et kvarter igen kom FCM Håndbold foran 23-22 efter eminent fight. Kampen tippede alligevel til rumænernes side i slutfasen, og Bukarest løb med sejren.

Søndagens udebanekamp mod Bukarest er den andensidste af slagsen i hovedrunden. Hunulvene battler fortsat med NFH og Krim om den sidste og adgangsgivende kvartfinaleplads. Hvis det ikke lykkedes nogle af de tre hold at overraske mod store hold i denne runde, ligner det en dansk duel om fjerdepladsen mellem FCM Håndbold og NFH, som mødes i det sidste opgør.

Der er kampstart mellem Bukarest og FCM Håndbold søndag den 4. marts klokken 14.45. Opgøret vises på TV3 MAX.