02.06.2017, 09:51 | Af: | Foto: FCM Håndbold

Succesfuld afslutningsfest

Der var god stemning på menuen i går aftes, da FCM Håndbold havde inviteret til afslutningsfest.

Ligatruppen havde kastet den sidste bold, og stemningen på kontoret duftede af sommerferie, men FCM Håndbold havde alligevel inviteret samarbejdspartnere, spillere, trænere og medarbejdere til stor fest.

Afslutningsfesten 2017 blev afholdt i Handelsbanken Lounge i IBF Arena, hvor Ho Ferie- & Aktivitetscenter leverede en fantastisk menu til de godt 120 gæster, der havde tilmeldt sig.

Selvom afslutningsfestens omdrejningspunkt fokuserede mest på den gode stemning, var der også tid til et par indslag undervejs styret af Direktøren for FCM Håndbold Jakob M. Christensen.

Der blev taget flot afsked med Trine Østergaard, Stine Jørgensen, Martina Thörn og Simone Petersen, der alle forlader klubben efter denne sæson. Desværre var Elin Lindén og Rut Jonsdóttir begge forhindret. Det var også tid til et goddag med tre af de nye spillere, som i næste sæson trækker i ulvetrøjen. Julie Gantzel Pedersen, Annika Jakobsen og Helene Fauske havde alle taget turen til Ikast for at deltage (Anne Mette Pedersen, Tonje Løseth og Jessica Ryde kunne desværre ikke være med. Alle piger modtog en gaveæske fra K-Vinimport og klapsalver fra de mange gæster.

Bestyrelsesformand Lars Gantzel Pedersen takkede også de mange fremmødte gæster for deres opbakning igennem hele sæsonen, ligesom han takkede hele truppen for den flotte indsats.

Sidste indslag på listen var kåring af årets talent, årets fighter og årets spiller. Her kunne Direktør Jakob M. Christensen til stor glæde overrække pokalerne til henholdsvis Emma Friis, Sabina Jacobsen og Stine Jørgensen.

Du kan se flere billeder inde på vores Facebook side ved at klikke HER