02.11.2016, 23:40 | Af: | Foto: Kenneth Rosenkilde

Strømsvigt og halskifte da FCM gik i Final4

Midtjyderne storsejrede i København på en aften, der blev væsentligt længere end ventet.

Strømmen svigtede på det meste af Frederiksberg, men på banen svigtede de midtjyske pigers maskine absolut ikke.

Med fuldt opladte batterier sejrede de regerende pokalmestre fra FC Midtjylland således med hele ni mål ude over København Håndbold, der reelt aldrig spillede med om avancement i onsdagens pokalopgør.

På banen var det uden de store gnidninger for FCM’s vedkommende, men gnidninger – eller mangel på samme – var der til gengæld uden for banen. I pausen, ved stillingen 6-16, forsvandt strømmen i visse områder af bydelen, og Frederiksberg Opvisningshal blev ikke forskånet. Dermed blev pausen forlænget med omtrent en halv time, mens spillere, trænere, tilskuere og TV måtte rykke til den tilstødende Hal 1.

Midtjyderne sparede periodevis en smule på energien i anden halvleg, mens de københavnske værter havde brugt den ekstra lange pause på at lade godt op. Det betød, at FCM-føringerne undertiden blev indsnævret, men tættere på end 13-19 kom København Håndbold ikke.

I stedet udviste gæsterne længere batterilevetid og trak i slutfasen fra til de endelige cifre 23-32.

FC Midtjylland er dermed blandt de sidste fire i årets Santander Cup sammen med Team Tvis Holstebro og Randers HK. Den sidste Final4-deltager skal findes mellem HC Odense og Viborg HK.