02.02.2018, 11:00 | Af: Kristina Stokholm | Foto: Jens Anton Nordestgaard

Stor interesse for FCM Håndbold vs. CSM Bucuresti – stadig billetter at få

Der bliver masser af tilskuere på lægterne til Champions League-braget søndag eftermiddag, men det er stadig muligt at få billetter

Der er lagt i kakkelovnen til en håndboldkamp af de helt store i IBF Arena søndag eftermiddag. FCM Håndbold tager i mod rumænske CSM Bucuresti i den første hjemmekamp i Champions League hovedrunden.

Interessen for opgøret er stor, både på hjemmebane- og udebaneafsnittet. Over 300 rumænere har allerede meldt deres ankomst. Men det er stadig muligt at sikre sig en plads på lægterne. Der er masser af ståpladser tilbage samt enkelte siddepladser. Derfor tegner det til at blive en alletiders håndboldfest med masser af stemning.

Vil du være en del af den særlige stemning, der er til de store aftener i IBF Arena, kan du købe billetter ved at trykke her >> BILLETTER: FCM HÅNDBOLD VS. CSM BUCURESTI, SØNDAG KL. 15.00 I IBF ARENA

Kampen mellem de to Champions League-duellanter fløjtes i gang søndag eftermiddag kl. 15.00 i IBF Arena. På grund af den store interesse for kampen har klubben valgt at skærpe sikkerheden med ekstra security-folk.