04.11.2017, 16:35 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Hamistolen Photography

Stolt cheftræner: Pigerne leverer igen og igen

Kristian Kristensen havde kun roser til overs for sit hold, efter at de sikrede en plads i hovedrunden med en sikker sejr over Brest

- Jeg er ovenud lykkelig!

Sådan lød det fra Kristian Kristensen efter en sejr på 27-23 over franske Brest Bretagne. Det tog lidt tid for cheftræneren at forstå, at pladsen i hovedrunden nu er en realitet.

- Det er lidt mærkeligt, og den har ikke helt bundfældet sig endnu, men jeg synes det er ret vildt. Det var et rigtigt flot resultat, som pigerne lavede – ikke bare her, men også i Brest, som reelt set er nøglekampen. Men at vi så fulgte op på den her, og gjorde det så klart, det er jo et fantastisk stykke arbejde. De leverer igen og igen, sagde Kristian Kristensen.

Cheftræneren havde inden kampen spået en tæt duel, men det tog ikke lang tid for hjemmeholdet at skabe et overtag. De formåede at holde en solid føring det meste af kampen.

- Jeg havde ikke regnet med så stor en sejr, men jeg håbede på, at vi ville vinde, og jeg troede på det hele vejen igennem. Men at vi fik så tideligt et hul, det havde jeg ikke regnet med, sagde cheftræneren og tilføjede.  

- Jeg bliver glad, når jeg ser mig omkring, fordi pigerne er glade. De ved godt, hvad den her turnering betyder, og det også en af årsagerne til, at de er her. Vi får lov til at være en del af mange gode internationale kampe, og nu får vi lige seks mere. Det er godt for klubben, lokalområdet og sponsorerne. Det sætter tingene i perspektiv og viser, hvad pigerne er gjort af, så jeg er virkelig stolt på deres vegne.